Oktatók

Hegyi Maya

2016-ban ismerkedtem meg az argentin tangóval, és azóta intenzíven veszek részt tanulásában, rendezvények szervezésében, és a hazai tangós élet fejlesztésében, népszerűsítésében.
Előtte 15 évig egy wellness központban dolgoztam gerinctrénerként, és személyi edzőként. De világ életemben a mozgással, a sporttal foglalkoztam. 20 évig kick-boxoltam, válogatott sportolóként megtanultam kitartani, küzdeni, értékelni amit elértem. Kick -box Junior Európa-bajnokként, valamint 17 évesen felnőtt Világbajnokságon elért 3. helyezésemmel korán megtapasztaltam, hogy ha keményen dolgozom, és megbízom magamban akkor sikeres lehetek.
Ezzel a tapasztalással, és filozófiával élem azóta is az életem.
Ma már az Argentin Tangó Táncszínház program szervezőjeként és Budai László, a férjem mellett a Budai Tango Club vezetőjeként működöm. A kezdő és középhaladó órákat közösen tartjuk.
2021-ben létrehoztuk Győrben a Győri Budai Tango Clubbot, ahol kéthetente szombatonként tanítunk, és milongákat tartunk, ezzel segítve a vidéki tangós lét fejlődését, jelen létét.
2022-ben elvégeztem a KREA művészeti iskola divattervező szakát, ezzel teljesítve ki kreativitásomat, és szeretném, ha minden nő jól, és magabiztosan érezné magát a bőrében, valamint a ruháimban. 2022-ben az őszi/téli kollekcióm bemutatásra került a Budapest Fashion Weeken.
Imádok emberekkel foglalkozni, imádok tanítani, kreatívan új utakat, új lehetőségeket keresni.

Ahol már olvashattál rólam

Magánórát szeretnél?

Kezdőtől haladóig várunk párokat, vagy egyedül érkezőket, nőket, vagy férfiakat! Kérünk egy időpont egyeztetést telefonon, vagy e-mailen! Az órák általában 60percesek. A helyszín a BudaiTangoClub.

Oktatások, ahol találkozhatsz velem

Mindenhol ott vagyok és mindenben segítek