Oktatók

Budai László

Budai László táncos-koreográfus és táncpedagógus vagyok.

Több mint három évtizedes táncos múltat tudhatok magam mögött. Már több műfajt kipróbáltam (Modern-táncok: Limon-, Graham-, Hammadi-technikák; Jazz-tánc; Balett; Divattánc; Versenytánc és az Argentin tangó).

Elvégeztem egy modern-tánc pedagógusképzőt 25 évesen, később egy koreográfusképzőt is. A mai napig főként oktatással és koreografálással foglalkozom, a klubunk szervezése mellett.

A Nemzetközi Divattánc Szövetség (IDO) versenyzője és pontozója voltam; a szövetség által szervezett versenyeken Mambó, Argentin Tangó, Hot-Blues és Show-tánc kategóriákból Európa-bajnoki, Világbajnoki és Világkupa-győztes címeket szereztem a partnereimmel.

Vezetője és koreográfusa vagyok az Argentin Tangó Táncszínháznak és elnöke a 2004-ben megalakult Tangó Táncszínház Egyesületünknek.

A önálló darabjaimat folyamatosan nagy sikerrel játszottuk a Nemzeti Táncszínházban. Ezek létrehozásához a NKA-tól és a Nemzeti Táncszínháztól kaptunk segítséget.

Az utóbbi időben zenekarokkal, meghívott párosokkal, és a táncszínházunk tagjaival együtt készítettem Tangó showkat. Amiben a művészeti vezető segítségem Hegyi Maya.

Célom az argentin tangó, mint életforma, táncnyelv, kultúra megismertetése tanfolyami, színházi és klub szinten amatőröknek és profiknak.

És mindezt ahol megteremthetem, a 2014-ben megnyitott klubbunk, a Budai Tango Club.

www.budaitango.hu

Ahol már olvashattál rólam

Magánórát szeretnél?

Kezdőtől haladóig várunk párokat, vagy egyedül érkezőket, nőket, vagy férfiakat! Kérünk egy időpont egyeztetést telefonon, vagy e-mailen! Az órák általában 60percesek. A helyszín a BudaiTangoClub.

Oktatások, ahol találkozhatsz velem

Mindenhol ott vagyok és mindenben segítek